هزینه جرم گیری دندان سال 1402

چکیده مطلب

اگر شما هم قصد انجام جرم گیری دندان را دارید، حتما تمایل دارید تا هزینه آن را بدانید. اما قبل از این موضوع بهتر است تا مواردی که در این قیمت تاثیر دارند را بشناسید.
به نظر شما آیا بیمه تعرفه ای برای این درمان دارد؟ آیا جرم گیری قیمت بالایی دارد؟
در این مقاله با ما همراه باشید تا علاوه بر به دست آوردن پاسخ این سوالات، قیمت جرم گیری دندان و روش های جلوگیری از پرداخت هزینه های اضافی آن را نیز مطالعه نمایید.

موارد موثر بر هزینه جرم گیری دندان

موارد موثر بر هزینه جرم گیری دندان

عواملی که می توانند قیمت این درمان را تحت تاثیر قرار دهند و یا در کنار آن قرار داشته باشند، عبارتند از:

  1. هزینه های تصویربرداری

    در جلسه جرم گیری، قبل از شروع به کار دندانپزشک به چکاپ و بررسی کامل دندان ها نیز می پردازد که این کار نیاز به ارزیابی و بررسی دقیق عکس های تصویربرداری دارد. بنابراین هزینه تصویربرداری در کنار این درمان قرار خواهد گرفت.
  2. میزان جرم روی دندان ها

    میزان جرم روی دندان ها این موضوع را تعیین می کند که شما به چه سطحی از درمان نیاز دارید. این عامل در واقع مهم ترین موردی است که سبب تغییر این هزینه درمانی می شود.
    برخی مواقع بیمار در یک جلسه و با یک جرم گیری سطحی به نتیجه مورد نظر می رسد، اما بیمار دیگر نیاز به استفاده از ابزار های پیشرفته تر جرم گیری دارد.
  3. تعداد جلسات درمان

    معمولا اگر بیمار جرم گیری عمیق انجام دهد، یعنی بافت لثه حساسی نیز پیدا کرده که همین موضوع سبب می شود تا لثه خونریزی کند. بنابراین فرایند جرم گیری حدود هر دو هفته یک بار و برای 3 بار انجام می شود. توجه داشته باشید که اگر بین این جلسات فاصله طولانی بیفتد، ممکن است تا نتیجه قابل قبول نباشد. پس از آن برای چکاپ وضعیت لثه بهتر است تا هر 6 ماه یک بار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه شود.
  4. بیمه درمانی

    در صورتی که بیمه درمانی شما تعرفه ای بابت جرم گیری داشته باشد، می توانید بخشی از این هزینه را از آن دریافت نمایید.
  5. بیماری های جانبی دهان و دندان

    گاهی اوقات بیمار تنها به منظور جرم گیری به مطب دندانپزشکی مراجعه می کند، اما دندانپزشک بعد از بررسی عکس رادیولوژی متوجه پوسیدگی یک و یا چند دندان بیمار خواهد شد. همچنین افرادی هستند که نشانه هایی از علائم بیماری های لثه دارند. در این بررسی دندانپزشک این موضوع را به طور دقیق برای بیمار شرح داده تا برای درمان بعدی آمادگی لازم به دست آید.

هزینه جرم گیری دندان سال 1402

در بخش قبلی تمام مواردی که هزینه جرم گیری دندان را تحت تاثیر قرار می دهند، برایتان بیان کردیم. باید این را بدانید که در صورت داشتن بیماری های مزمن لثه شما باید به متخصص ریشه ارجاع داده شوید تا درمان های تخصصی برایتان انجام شود.
با در نظر داشتن تمام این موارد بسیار اهمیت دارد که شما آگاهی از حدود قیمت این درمان داشته باشید. هزینه جرم گیری دندان به طور معمول بین 500.000 تومان (پانصد هزار تومان) تا 1.000.000 تومان (یک میلیون تومان) می باشد.

آیا می توانم بخشی از هزینه جرم گیری را از بیمه درمانی خود بگیرم؟

به طور معمول به دلیل اینکه جرم گیری یک روش درمانی است، اکثر بیمه های درمانی تعرفه ای را بابت آن به بیمه شدگان خود پرداخت می کنند. برای اطلاعات بیشتر بهتر است تا هماهنگی های لازم را با بیمه خود انجام دهید.

نحوه پرداخت هزینه جرم گیری چگونه است؟

نحوه پرداخت هزینه جرم گیری چگونه است؟

معمولا در اکثر کلینیک های دندانپزشکی این مبلغ به صورت نقدی دریافت می شود، اما در صورتی که نیاز درمانی بیشتری داشته باشید، ممکن است بتوانید هزینه را به طور اقساط پرداخت نمایید.

آیا مشاوره برای جرم گیری هزینه ای دارد؟

در اکثر کلینیک های دندانپزشکی شما برای چکاپ و مشاوره جرم گیری دندان نیاز به پرداخت هیچگونه هزینه ای ندارید.

آیا می توانم هزینه جرم گیری دندان را کاهش دهم؟

برای درک پاسخ این سوال باید موارد مهمی را بدانید. جرم روی دندان ها می تواند خطرات بسیار جدی به همراه داشته و به مرور شما را با بیماری ها و مشکلات پیچیده تری رو به رو کند.
اگر سطح بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید، می توانید میزان جرم روی دندان های خود را تا حدی کاهش داده که به همین منظور زمانی که برای جرم گیری مراجعه می کنید، با درمان های ساده تری به نتیجه مطلوب می رسید. این کار به کاهش هزینه درمان شما کمک خواهد کرد. همچنین پرداخت قسمتی از مبلغ درمان توسط بیمه نیز می تواند به کاهش این هزینه کمک کند. در ادامه مواردی که برای این کار باید در نظر داشته باشید را برایتان مطرح می کنیم:

  1. حداقل دو بار در روز دندان های خود را مسواک بزنید.
  2. حتما در طول روز از نخ دندان نیز استفاده داشته باشید.
  3. برای انتخاب یک دهانشویه مناسب از دندانپزشک راهنمایی بگیرید.
  4. بعد از هر وعده غذایی دهان خود را با آب شست و شو دهید.

سوالات متداول

  1. آیا قیمت جرم گیری دندان بالا می باشد؟

    به طور کلی جرم گیری یکی از درمان های ارزان قیمت دندانپزشکی است که البته با این وجود از جمله مهمترین اقداماتی است که می توانید برای حفظ سلامت دهان و دندان خود انجام دهید.
  2. آیا می توانم مانع از پرداخت هزینه های اضافی شوم؟

    در واقع موردی که می تواند مانع از پرداخت هزینه های جانبی و اضافی این درمان شود، این است که شما سطح مناسبی از بهداشت دهان و دندان خود داشته باشید تا از بروز بیماری های لثه و پوسیدگی های دندانی جلوگیری نمایید. همچنین بهتر است تا حدود هر 6 ماه یک بار برای چکاپ دندان های خود به کلینیک دندانپزشکی مراجعه داشته باشید تا در صورت بروز هر مشکلی در اسرع وقت از پیشرفت آن جلوگیری کنید.
  3. آیا جرم گیری برای کودکان و بزرگسالن هزینه متفاوتی دارد؟

    قیمت این درمان به سن مرتبط نبوده و به میزان جرم روی دندان ها و نوع روش جرم گیری بستگی دارد.